regiofair of "hoe de krachten van fair trade en lokale korte keten te bundelen"

21 maart 2011: A farm for the future

leave a comment »

Misschien weet je al dat ons eten bijna letterlijk gedrenkt is in olie. Zaaien, behandelen, oogsten, verpakken, transporteren, koelen. Het zwarte goud kruipt tot tussen je tanden. De BBC maakte er een documentaire over. Bij het begin van de lente tonen we deze film en gebruiken hem als basis voor discussie. Een ideale gelegenheid om nieuwe mensen uit te nodigen. Er zijn ook boeken te koop over transitie die avond.

Praktisch: Rodenbachstraat 29 te Hasselt, nu maandag om 19u30.

klik op afbeelding voor grotere weergave

Written by hallometsteven

maart 17, 2011 bij 12:44 pm

Geplaatst in transitie

Tagged with , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: