regiofair of "hoe de krachten van fair trade en lokale korte keten te bundelen"

Van op een ander: “Rozengeur en maneschijn”

leave a comment »

Maak kennis met de blog van Giedo De Snijder,
de kaasalchemist achter de Karditselkazen uit Lummen.

Eerder gepost op Bits and Bites:

Onze Cyriel
Karditsel heeft nu acht weken productie achter de rug. Acht Karditsel kazen worden ondertussen links en rechts ten lande verspreid. Daar hebben we zeven dagen op zeven hard voor gewerkt.
Ondertussen werden we vorige week laureaat van de Innovatie Award 2015 voor de Land- en tuinbouw van de Provincie Limburg met ons kardoenproject. De druk is hoog om snel met onze vrijbuiter Corneel aan de slag te gaan. Iedereen kijkt er immers met volle belangstelling naar uit.
Dat oogt allemaal heel veelbelovend, maar in alle eerlijkheid gezegd en gezwegen, het is niet allemaal rozengeur en maneschijn wat de klok slaat.
Zestig jaar en nog steeds naïef …
Een kaasmakerij op een boerderij van nul uit de grond stampen, op ruim drie maanden tijd in productie gaan en denken dat alles zal lopen zoals je dat als ervaren kaasmaker hebt uitgedokterd. Forget it! Shit happens …
Of het met de…

Lees de oorspronkelijke blog (280 woorden meer)

Written by hallometsteven

mei 1, 2015 bij 6:57 pm

Geplaatst in vanopeenander

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: